Fiecare LIKE inseamna un client multumit.

INREGISTRARE VOCE IVR | Inregistrare mesaje audio tip IVR

home PRODUCTII AUDIOVOCE IVR Interactive Voice Response

Va oferim o gama larga de productii audio, printre care si inregistrari tip IVR. Acestea sunt in general mesaje audio predefinite, implementate cel mai adesea in centralele telefonice ca mesaje de intampinare, mesaje de asteptare, mesaje de ghidare etc.

Inregistrari IVR se mai intalnesc pe scara larga si in ATM-uri, sisteme GPS, precum si in diferite softuri sau aplicatii.

Vocea IVR are asadar rolul de a interactiona cu un client, vezi cazul mesajelor pentru centrala telefonica, sau cu un utilizator, vezi cazul mesajelor audio din ATM sau GPS, din diferite softuri sau aplicatii pentru telefoanele mobile. Mesajele IVR au rolul de ne oferi informatii utile, raspunsuri la intrebari... etc.

Inregistrare mesaje IVR

Va oferim orice tip de inregistrare IVR atat in romana cat si in engleza, ascultati exemplele de mai jos. De asemenea, va stam la dispozitie cu servicii VOICE OVER in Limba Romana si Engleza.

Exemplu de inregistrare IVR in Limba Romana

Exemplu de inregistrare IVR in Limba Romana si Limba Engleza

Cat costa?
Atat costul de productie cat si timpul de livrare al fisierelor audio cu inregistrari tip voice over sau inregistrare voce tip IVR sunt in raport direct cu lungimea si complexitatea textului ce urmeaza sa fie inregistrat. Prin urmare, va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a putea face o estimare de pret/timp de executie pentru solicitarea dvs. Va multumim!
Solicitare oferta - inregistrare voce tip Voice Over & IVR

* campuri obligatorii





Sunt acceptate doar fisiere pdf,doc,docx,rtf,txt.
Asigurati-va ca fisierul ce urmeaza sa fie incarcat nu este mai mare de 5mb.

OFERIM SERVICII DE PUBLICITATE INCA DIN 1995

Acasa Contact
Doua decenii de experienta
1995
2019

PUBLICITATE RADIO

sau Productie spoturi audio Difuzare spoturi radio Productie spoturi video Difuzare spoturi TV Constructie site Pachet cu SITE GRATIS Social Marketing Advertoriale
Facebook YouTube Twitter Linkedin Pinterest
Toate drepturile privind continutul acestui site apartin ROSTCLUB SRL - domeniu de activitate: realizare si difuzare spoturi publicitare radio si TV; constructie si gazduire site-uri web; publicitate online. Copierea sau reproducerea continutului prezentat pe rostclub.ro este strict interzisa pedepsindu-se conform legilor civile si penale.