Fiecare LIKE inseamna un client multumit.

PUBLICITATE RADIO - difuzare spoturi publicitare la radio

Publicitate radio - difuzare spoturi la radio Va oferim posibilitatea de a derula campanii de publicitate radio - difuzare spot radio la radiourile de top din Romania cu acoperire nationala, zonala sau locala:

Publicitate KISS FM
Publicitate Radio ZU
Publicitate Europa FM
Publicitate Magic FM
Publicitate Radio Romania Actualitati
Publicitate PRO FM
Publicitate Virgin Radio
Publicitate DIGI FM
Publicitate National FM
Deasemenea, la oricare alt post de radio din Romania. Puteti alege sa difuzati spotul publicitar la unul sau mai multe radiouri atat la nivel national, la nivel zonal sau doar local. Va stam la dispozitie cu servicii complete de PUBLICITATE RADIO care includ:
  • Analiza privind identificare publicului tinta vizat de reclama dvs. si a radiourilor unde se regaseste acesta, conform studiilor de audienta.
  • Identificarea celor mai bune ore de difuzare pentru spotul dvs. in functie de bugetul alocat si de formatul programelor radio transmise in anumite tronsoane orare.
  • Intocmirea de mediaplanuri
  • Prezentarea ofertei de PUBLICITATE RADIO (difuzare spoturi radio) conform cu solicitarea, nevoile si bugetul dvs.
  • Productia spotului publicitar
  • Trimiterea spotului si a graficului de difuzare catre radiourile alese de dvs.
  • Servicii de monitorizare a difuzarii spotului radio.
  • Prezentarea, la finalul campaniei de publicitate radio, a rapoartelor de difuzare.
PUBLICITATE RADIO ▶ PREZENTARE VIDEO

Intrebari frecvente:
Cat costa publicitatea la radio? Posturile de radio practica tarife diferentiate in functie de audienta inregistrata. Nu exista tarife fixe, acestea sunt ajustate in functie de: durata spotului, orele de difuzare, numarul de difuzari... etc. Aflati mai mult aici.

Cum pot solicita o oferta de publicitate radio? Indiferent daca doriti o campanie de publicitate care sa se deruleze doar pe unul sau pe mai multe radiouri simultan, la nivel national, regional sau doar local, va rugam sa completati cu toate datele solicitate formularul de aici.

Care sunt cele mai ascultate posturi de radio din Romania?
tarife publicitate radio In general, retelele mari sunt prezente constant in topurile de audienta. Insa cand produsul sau serviciul promovat are un public tinta bine definit, este de preferat sa alegeti radioul care prin formatul sau are o audienta cat mai apropiata de targetul dorit.
Publicitate KISS FM
Publicitate Radio ZU
Publicitate Europa FM
Publicitate Magic FM
Publicitate Radio Romania Actualitati
Publicitate PRO FM
Publicitate Virgin Radio
Publicitate DIGI FM
Publicitate National FM

La ce alte posturi de radio mai pot face publicitate si in ce orase? Va oferim posibilitatea de a difuza spoturi publicitare la oricare post de radio FM sau AM, in peste 100 de orase din Romania. Alegeti din lista de mai jos pentru a vedea ce posturi de radio locale sau nationale sunt receptionate acolo.

Pentru oricare alte informatii, va rugam sa ne contactati

OFERIM SERVICII DE PUBLICITATE INCA DIN 1995

Acasa Contact
Doua decenii de experienta

PUBLICITATE RADIO

sau Productie spoturi audio Difuzare spoturi radio Productie spoturi video Difuzare spoturi TV Constructie site Pachet cu SITE GRATIS Social Marketing Advertoriale
Facebook YouTube Google + Twitter Linkedin Pinterest
Toate drepturile privind continutul acestui site apartin ROSTCLUB SRL - domeniu de activitate: realizare si difuzare spoturi publicitare radio si TV; constructie si gazduire site-uri web; publicitate online. Copierea sau reproducerea continutului prezentat pe rostclub.ro este strict interzisa pedepsindu-se conform legilor civile si penale.