Fiecare LIKE inseamna un client multumit.
Cine suntem
sc rostclub srl Suntem o echipa ale carei atuuri sunt experienta si perseverenta acestea facandu-ne sa fim intr-o continua ascensiune. Principalul nostru obiectiv este satisfacerea exigentelor fiecarui client - fiecare client multumit, inseamna pentru noi o alta misiune incheiata cu succes!

Dincolo de aceste cuvinte, sunt oamenii - specialisti care stiu, pot si sunt gata sa va ofere calitate si promptitudine, venind in intampinarea Dvs. cu solutii eficiente.

Daca va doriti un partener puternic care isi atrage si isi mentine clientii prin preturi corecte, seriozitate, stabilitate si profesionalism, va stam la dispozitie.

Cu ce ne laudam

ROSTCLUB SRL = EXPERIENTA SI PROFESIONALISM

Daca Napoleon Bonaparte spunea: "Modestia este calitatea celor care nu au calitati." iar Octavian Paler adauga: "Eu nu consider modestia o virtute. O invoca, in genere, indivizii cu insusiri mediocre pentru a lasa impresia ca mediocritatea lor tine loc de modestie, nu de lipsa lor de calitati." atunci nu vedem nici cel mai mic motiv pentru a ne ascunde realizarile.

Am ales sloganul EXPERIENTA si PROFESIONALISM pentru ca ne caracterizeaza:

ROSTCLUB realizeaza productii publicitare audio incepand cu anul 1995

productii publicitare audio Am parcurs in acesti peste 20 de ani de EXPERIENTA toate etapele de evolutie ale tehnicii. De la folosirea magnetofoanelor, apoi a casetofoanelor deck, de la inregistrarea vocilor cu microfoane produse in Polonia sau URSS si mixajul realizat in timp real, 100% manual, pana la tehnica moderna de astazi adaptandu-ne cu PROFESIONALISM la cerintele fiecarei etape.

Intelegand cat de importanta este imaginea si venind in intampinarea cerintelor clientilor nostri producem acum si spoturi video. In plus oferim celor interesati si posibilitatea de a derula campanii de publicitate la radio sau la TV.

Conform datelor de bilant din 2015, ROSTCLUB SRL ocupa din nou, in 2016, locul 1 pe judetul Ialomita, in Top Profit Romania, pe domeniul de activitate 6010: Activitati de difuzare a programelor de radio.
Diploma ROSTCLUB SRL
Repetarea acestei performante, demonstreaza ca sloganul nostru "Experienta si profesionalism", este un adevar, obligandu-ne totodata sa mentinem acelasi standard ridicat in ceea ce priveste serviciile oferite: productie si difuzare spoturi radio TV.

ROSTCLUB produce site-uri web inca din anul 2000

productii publicitare audio In 2000, conform HotNews care citeaza Business Day "Numarul utilizatorilor de internet din intreaga lume atingea 393 milioane, in timp ce in Romania se ajungea doar la 800.000...". Asadar EXPERIENTA noastra in acest domeniu incepe de pe vremea cand multi dintre cei ce se cred astazi "mari experti" in ale netului, nici nu stiau ce e acela internet. Putem spune fara sa exageram ca suntem unii din cei ce au contribuit activ, inca de la inceput, la dezvoltarea spatiului virtual, la popularea sa cu site-uri deci cu continut. Si in acest domeniu PROFESIONALISMUL ne-a ajutat sa ne adaptam tuturor transformarilor si cerintelor tehnice sau de design fapt ce ne face sa fim si astazi aici.

ROSTCLUB contureaza in 2005 primele campanii de publicitate online

promovare site Pentru inceput ne-am promovat propriile site-uri incercand sa gasim cele mai bune solutii in a creste numarul de vizitatori. Ulterior am aplicat strategiile ce au dat cele mai bune rezultate in campanii destinate promovarii site-urilor clientilor nostri. An, dupa an, am acumulat EXPERIENTA astfel incat astazi putem oferi solutii viabile celor ce vor sa se promoveze eficient in mediul online atat prin afisare de reclame pe alte site-uri cat si prin social marketing - promovare prin intermediul retelelor de socializare. Cautam continuu, testam si adaugam periodic ofertei noastre noi oportunitati de reclama dand astfel dovada de PROFESIONALISM si implicare activa in gasirea celor mai bune metode de promovare pentru clientii nostri.

ROSTCLUB lanseaza online in Noiembrie 2008 propriul post de radio

Gold FM Romania Lansam Gold FM Romania - pentru a demonstra ca se poate face performanta atunci cand crezi intr-o idee si poti da dovada de EXPERIENTA si PROFESIONALISM. La scurt timp de la lansare Gold FM Romania devine partener oficial DW (Deutsche Welle) si RFI (Radio France Internationale). Postul de radio aduna cu fiecare zi tot mai multi ascultatori, ajunge sa fie cunoscut si urmarit online atat in tara cat si in afara ei. Este iubit si ascultat, face performanta!

Desi in 2009 apare criza financiara, care se accentueaza cu fiecare an, Gold FM Romania continua sa existe, mai mult in 2011 ROSTCLUB ocupa Locul 1 in Top profit Romania - top realizat pentru Romania, localitatea Slobozia, domeniul 60: Activitati de difuzare si transmitere de programe, conform datelor de bilant aferente anului 2010. In acelasi top, locul 2 pe judetul Ialomita. Un an mai tarziu ROSTCLUB este tot pe Locul 1 in acelasi clasament. Astfel devansand la nici doi ani de la lansare alte radiouri locale cu vechime si pretentii pe care le tine pe locuri inferioare timp de alti doi ani.
Diploma ROSTCLUB SRL Diploma ROSTCLUB SRL Diploma ROSTCLUB SRL Diploma ROSTCLUB SRL Banner stradal Gold FM Romania Echipa Gold FM Romania In Iunie 2012 ROSTCLUB decide sa inchida Gold FM Romania - obiectivul propus era deja atins, se demonstrase ce era de demonstrat. Insa pentru ca nimic nu se pierde, totul se transforma, site-ul radioului www.GoldFMRomania.ro este transformat intr-un portal cu stiri si muzica continuand sa se bucure de un numar foarte mare de vizitatori.

(UPDATE) In Februarie 2018, redefinim continutul site-ului GoldFMRomania.ro, transformandu-l in al doilea site de prezentare al serviciilor noastre de publicitate radio.

ROSTCLUB depaseste din 2013, conform Google Analytics, un milion de vizitatori unici lunar in reteaua proprie

Profitand de EXPERIENTA acumulata am conceput, construit si crescut cu PROFESIONALISM o retea proprie de site-uri. Practic o parte din munca noastra zilnica se indreapta si catre intretinerea si dezvoltarea acestei retele prin imbunatatirea continua a site-urilor existente dar si prin adaugarea altora noi.

reteaua rostclub Putem sustine si derula orice tip de campanie publicitara in retea. La cerere putem adapta atat costurile cat si modalitatile de promovare ajustandu-le nevoilor oricarui client.

Reteaua noastra constituie un excelent suport publicitar prin numarul mare de vizitatori insumati prin cumularea traficului de pe toate site-urile proprii, peste un milion, lunar, conform Google Analytics. Reteaua ROSTCLUB acopera toate target-urile cumuland site-uri si portaluri web cu continut de calitate orientat catre un anumit public tinta. Acest fapt face ca in cadrul retelei sa poata fi derulate cu succes orice fel de campanii publicitare online.

Iata cateva din site-urile noastre:
StiriLaZi.ro
GoldFMRomania.ro
LumeaLive.com
TesteRapide.net
ZodiaculTau.com
RoStClub.com
Surprinde.com
CoolPhone.ro
Relaxare.net
DownloadFreeHDWallpapers.ro
CatalogulWeb.ro
SufletePereche.com
FemeiaModerna.ro
BodyHouse.ro
QuickTestsOnline.com
EcardsAndGreetings.net
ReteteCulinareDelicioase.ro

(UPDATE) In 2018, ROSTCLUB decide sa inchida o mare parte din site-urile de mai sus, renuntand la oferta de publicitate online prin afisarea de bannere si repozitionandu-se in piata, oferind exclusiv servicii de scriere si postare advertoriale. Repozitionarea avand ca scop oferirea unui serviciu de promovare online, mult mai eficient si cu mult mai multe avantaje pentru clienti, comparativ cu clasicele (banalele, de acum) bannere online.

Ce va oferim


Cui ne adresam
"Ce nu te omoara, te face mai puternic"... Pe noi criza financiara nu ne-a omorat. Nu am practicat si nici nu practicam strategii de marketing gen "preturi de criza" pentru ca nu credem in ele si pentru ca nu ne fac cinste.

Nu suntem printre cei mai ieftini, pentru ca suntem profesionisti in domeniu si pentru ca ne adresam cu precadere celor ce, asemeni noua, nu aleg si nu isi promoveaza ofertele dupa criteriul "cel mai mic pret, indiferent de calitate" ci dupa "cea mai buna calitate la preturi rezonabile".

Ne place sa avem clienti care au inteles de mult ca pretul foarte mic ascunde foarte multe minusuri. Suntem bucurosi sa intalnim parteneri de afaceri care stiu deja ca un produs sau serviciu vandut la preturi indecent de mici inseamna in realitate un cost ulterior mult mai mare comparativ cu un produs sau serviciu cumparat mai scump.

Publicitate online, reclama pe internet, constructie siteuri Priviti imaginea alaturata, la fel se pune problema si atunci cand va doriti un site, un spot publicitar sau o campanie de publicitate. Ganditi-va ca Dvs. intrati intr-o cursa de FORMULA 1 in care altii deja alearga conducand bolizi eficienti si puternici... o sa ii puteti ajunge si depasi cu o trotineta?!...

Si totusi, poate va intrebati, de ce nu oferim si produse mai slabe calitativ, deci mai ieftine? Raspunsul e simplu si categoric: pentru ca noi nu producem "trotinete". Noi ne punem semnatura doar pe produse cu adevarat fiabile. Aceasta a fost strategia noastra inca de la inceput - din 1995 de cand producem spoturi publicitare, din 2000 de cand construim site-uri, din 2005 de cand realizam campanii de publicitate online, la radio si TV. Si a functionat, dovada faptul ca suntem si astazi aici si ne bucuram de peste 1500 de clienti activi in portofoliu. Clienti ce spun "ROSTCLUB = EXPERIENTA SI PROFESIONALISM!". Maine o puteti spune si Dvs.

Multumim tuturor celor ce au incredere in noi!

OFERIM SERVICII DE PUBLICITATE INCA DIN 1995

Acasa Contact
Doua decenii de experienta

PUBLICITATE RADIO

sau Productie spoturi audio Difuzare spoturi radio Productie spoturi video Difuzare spoturi TV Constructie site Pachet cu SITE GRATIS Social Marketing Advertoriale
Facebook YouTube Google + Twitter Linkedin Pinterest
Toate drepturile privind continutul acestui site apartin ROSTCLUB SRL - domeniu de activitate: realizare si difuzare spoturi publicitare radio si TV; constructie si gazduire site-uri web; publicitate online. Copierea sau reproducerea continutului prezentat pe rostclub.ro este strict interzisa pedepsindu-se conform legilor civile si penale.