Fiecare LIKE inseamna un client multumit.

DIFUZARE SPOT RADIO

ROSTCLUB va ofera un pachet complet de servicii si in ceea ce priveste campaniile de publicitate radio. Nu ne limitam in a va oferi doar realizare - productie spoturi audio, va putem oferi la cerere si difuzarea spoturilor la radio.

difuzare spot radio O echipa de profesionisti, bazandu-se pe experienta acumulata in doua decenii de activitate, este gata sa va ofere de la conceptia spotului audio, pana la productia sa efectiva. De la selectarea radiourilor care prin grila de programe, deci prin tipul de audienta avut, sunt cele mai aproape de grupurile tinta vizate de mesajul spotului dvs., pana la obtinerea celor mai bune spatii de emisie, tarife de difuzare spot radio, realizare de mediaplanuri conforme cu acestea, monitorizarea difuzarii spotului si livrarea catre dvs. a rapoartelor de difuzare spot radio.

Va putem oferi campanii de publicitate la radiouri cu acoperire nationala, zonala sau locala cum ar fi: Europa FM, Radio Romania Actualitati, Kiss FM, Magic FM, Radio ZU, PRO FM, Virgin Radio, DIGI FM, National FM etc.
PUBLICITATE RADIO ▶ PREZENTARE VIDEO

Cat costa difuzarea unui spot radio?

Pentru un client nou sau pentru cineva care nu a mai derulat astfel de campanii publicitare, aceasta este o intrebare fireasca. Prin urmare trebuie sa mentionam ca tarifele de difuzare difera atat de la un radio la altul, in functie de audienta fiecaruia, cat si in cadrul aceluiasi post de radio in functie de ora de difuzare si/sau in functie de aria de acoperire - asadar, direct proportional cu numarul de ascultatori aflati pe receptie. Costul fiind diferit de exemplu intre orele 8:00-10:00 si 20:00-22:00 sau intre difuzarea spotului doar pentru Bucuresti, pentru o anume regiune/localitate din tara sau pentru intreaga tara. Costul de difuzare al unui spot radio este de asemenea ajustat in functie de durata acestuia: 20 de secunde, 30 de secunde, 40 de secunde... precum si de pozitionarea lui in grupajul publicitar - este mai scump daca se doreste a fi primul sau ultimul in calup, mult mai scump daca se doreste "solo spot", asadar singur intr-un insert publicitar. Costul mai este influentat si de zilele alese pentru difuzare - in weekend, pentru ca se estimeaza o audienta mai scazuta, costul este mai mic. Nu in ultimul rand, costul total al unei campanii de difuzare spoturi radio este dat si de amploarea + durata campaniei - cu cat sunt mai multe difuzari pe zi, cu cat campania se extinde pe o durata mai mare, cu atat pretul pe difuzare poate scadea.

IN CONCLUZIE:

Costul este calculat in functie de: durata spotului (15, 20, 30, 40... de secunde), orele si zilele de difuzare (costul de difuzare fiind diferit de la un interval orar la altul in functie de audienta inregistrata la acele ore, de asemenea mai mic in weekend decat de luni pana vineri). Un alt factor care influenteaza costul este si numarul de difuzari pe zi si durata in zile a campaniei publicitare (cu cat numarul total de difuzari este mai mare, cu atat discount-ul oferit este mai mare, astfel costul pe difuzare fiind practic mai mic). Aria de acoperire dorita, este de asemenea importanta (dorim o campanie care sa se auda in toata tara, doar in Bucuresti sau intr-o alta localitate? Cu cat aria acoperita este mai mare, cu atat costul creste). Nu in ultimul rand costul final este influentat si de cursul Leu/Euro - unele radiouri practica tarife in Euro, plata facandu-se insa in Lei la cursul BNR din ziua emiterii facturii proforme.

Din aceste motive, nu poate exista o lista cu tarife, acestea fiind calculate pentru specificul fiecarei cereri de oferta in parte. Ne puteti solicita o oferta de pret pentru PUBLICITATE RADIO: difuzare spot radio + optional productie spot audio completand formularul de mai jos cu toate datele solicitate.

Garantam derularea in bune conditii a oricarui gen de publicitate radio, fie ca este vorba despre o campanie comerciala, o campanie electorala sau una de promovare a proiectelor realizate din fonduri UE, gen POSDRU.

Puteti solicita o oferta care sa includa
DIFUZARE SPOT LA RADIO SI TV + OPTIONAL PRODUCTIE SPOT AUDIO SI VIDEO
SOLICITARE OFERTA - Difuzare spot radio + optional productie spot audio

Va rugam sa completati cu date reale, acestea sunt verificate automat si daca nu corespund cu realitatea solicitarea dvs. este anulata.

* campuri obligatorii
Daca nu reprezentati un SRL, va rugam sa completati corespunzator statutului dvs.
Va rugam sa completati cu sume reale, adica exact cat doriti sa investiti in aceasta campanie.De ce este necesar sa cunoastem acest buget?
1. Cererile de oferta cu buget specificat au prioritate.
2. Este posibil ca bugetul dvs. sa fie prea mic pentru amploarea campaniei dorite - cunoscand de la inceput care sunt resursele financiare alocate, castigam timp conturand o oferta pliata pe acest buget.Daca nu stiti exact, completati cu "In limita bugetului"
Specificati intervalele orare dorite, daca nu stiti exact, completati orientativ: dimineata, dupa-amiaza, seara
Daca nu stiti exact, completati cu "In limita bugetului"Sunt acceptate doar fisiere mp3,wav,doc,pdf,txt,docx.
Asigurati-va ca fisierul ce urmeaza sa fie incarcat nu este mai mare de 20mb.
Va rugam sa ne comunicati ce doriti sa contina si cum sa fie spotul dvs. Orice detaliu este important pentru noi. In cazul in care aveti deja textul (scriptul) spotului il puteti incarca mai jos sau il puteti scrie in campul de mai sus. Puteti adauga si cateva indicatii de regie daca credeti ca sunt necesare. Daca nu aveti nici o idee in acest moment, nu este o problema, scrieti CONTACTATI-MA si va vom contacta pentru a stabili impreuna forma si continutul spotului dvs.

Sunt acceptate doar fisiere mp3,wav,doc,pdf,txt,docx.
Asigurati-va ca fisierul ce urmeaza sa fie incarcat nu este mai mare de 20mb.

OFERIM SERVICII DE PUBLICITATE INCA DIN 1995

Acasa Contact
Doua decenii de experienta
1995
2019

PUBLICITATE RADIO

sau Productie spoturi audio Difuzare spoturi radio Productie spoturi video Difuzare spoturi TV Constructie site Pachet cu SITE GRATIS Social Marketing Advertoriale
Facebook YouTube Twitter Linkedin Pinterest
Toate drepturile privind continutul acestui site apartin ROSTCLUB SRL - domeniu de activitate: realizare si difuzare spoturi publicitare radio si TV; constructie si gazduire site-uri web; publicitate online. Copierea sau reproducerea continutului prezentat pe rostclub.ro este strict interzisa pedepsindu-se conform legilor civile si penale.