DIFUZARE SPOT RADIO

ROSTCLUB va ofera un pachet complet de servicii si in ceea ce priveste campaniile de publicitate radio. Nu ne limitam in a va oferi doar realizare - productie spoturi audio, va putem oferi la cerere si difuzarea spoturilor la radio.

difuzare spot radio O echipa de profesionisti, bazandu-se pe experienta acumulata in doua decenii de activitate, este gata sa va ofere de la conceptia spotului audio, pana la productia sa efectiva. De la selectarea radiourilor care prin grila de programe, deci prin tipul de audienta avut, sunt cele mai aproape de grupurile tinta vizate de mesajul spotului dvs., pana la obtinerea celor mai bune spatii de emisie, tarife de difuzare spot radio, realizare de mediaplanuri conforme cu acestea, monitorizarea difuzarii spotului si livrarea catre dvs. a rapoartelor de difuzare spot radio.

Va putem oferi campanii de publicitate la radiouri cu acoperire nationala, zonala sau locala cum ar fi: Europa FM, Radio Romania Actualitati, Kiss FM, Magic FM, Radio ZU, PRO FM, Radio 21, DIGI FM, National FM etc.

Cat costa difuzarea unui spot radio?

Pentru un client nou sau pentru cineva care nu a mai derulat astfel de campanii publicitare, aceasta este o intrebare fireasca. Prin urmare trebuie sa mentionam ca tarifele de difuzare difera atat de la un radio la altul, in functie de audienta fiecaruia, cat si in cadrul aceluiasi post de radio in functie de ora de difuzare si/sau in functie de aria de acoperire - din nou proportional cu numarul de ascultatori aflati pe receptie. Costul fiind diferit de exemplu intre orele 8:00-10:00 si 20:00-22:00 sau intre difuzarea spotului doar pentru Bucuresti, pentru o anume regiune a tarii sau pentru intreaga tara. Costul de difuzare al unui spot radio este de asemenea ajustat in functie de durata acestuia: 20 de secunde, 30 de secunde, 40 de secunde... precum si de pozitionarea lui in grupajul publicitar - este mai scump daca se doreste a fi primul sau ultimul in calup, mult mai scump daca se doreste "solo spot", asadar singur intr-un insert publicitar. Costul mai este influentat si de zilele alese pentru difuzare - in weekend, pentru ca se estimeaza o audienta mai scazuta, costul este mai mic. Nu in ultimul rand, costul total al unei campanii de difuzare spoturi radio este dat si de amploarea + durata campaniei - cu cat sunt mai multe difuzari pe zi, cu cat campania se extinde pe o durata mai mare, cu atat pretul pe difuzare poate scadea.

IATA TOTUSI CATEVA TARIFE DE PUBLICITATE RADIO INSA CU CARACTER PUR ORIENTATIV

tarife publicitate radio
Preturile listate au doar caracter orientativ. Costul real fiind calculat in functie de: durata spotului (15, 20, 30, 40... de secunde), orele si zilele de difuzare (costul de difuzare fiind diferit de la un interval orar la altul in functie de audienta inregistrata la acele ore, de asemenea mai mic in weekend decat de luni pana vineri), numarul de difuzari pe zi si durata in zile a campaniei publicitare (cu cat numarul total de difuzari este mai mare, cu atat discount-ul oferit este mai mare, astfel costul pe difuzare fiind practic mai mic), asa cum explicam in detaliu mai sus. Nu in ultimul rand costul final este influentat si de cursul Leu/Euro - unele radiouri practica tarife in Euro, plata facandu-se insa in Lei la cursul BNR din ziua emiterii facturii proforme.

Garantam derularea in bune conditii a oricarui gen de publicitate radio, fie ca este vorba despre o campanie comerciala, o campanie electorala sau una de promovare a proiectelor realizate din fonduri UE, gen POSDRU.

Ne puteti solicita o oferta de pret pentru PUBLICITATE RADIO: difuzare spot radio + optional productie spot audio completand formularul de mai jos cu toate datele solicitate.
Puteti solicita o oferta care sa includa
DIFUZARE SPOT LA RADIO SI TV + OPTIONAL PRODUCTIE SPOT AUDIO SI VIDEO
SOLICITARE OFERTA - Difuzare spot radio + optional productie spot audio

Va rugam sa completati cu date reale, acestea sunt verificate automat si daca nu corespund cu realitatea solicitarea dvs. este anulata.

* campuri obligatorii
Daca nu reprezentati un SRL, va rugam sa completati corespunzator statutului dvs. In campurile "Cod fiscal" si "Registrul comertului", daca nu sunt conforme cu statutul dvs., puteti trece [...]
Specificati daca Lei sau Euro, cu sau fara TVA - exemplu 20.000 Euro, TVA inclus.
De ce este necesar sa cunoastem acest buget?
1. Cererile de oferta cu buget specificat au prioritate.
2. Este posibil ca bugetul dvs. sa fie prea mic pentru amploarea campaniei dorite - cunoscand de la inceput care sunt resursele financiare alocate, castigam timp conturand o oferta pliata pe acest buget astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate raportate la suma alocata.
3. In cazul in care nu doriti sa precizati bugetul alocat, completati cu [...] dar retineti ca este posibil ca cererea dvs. de oferta sa fie onorata in acest caz doar contra cost. Am fost nevoiti sa introducem aceasta regula pentru a putea departaja clientii ce isi doresc o campanie de publicitate si au asa cum este firesc un buget alocat, de cei ce vor doar sa conspecteze piata. Costul este de 300 Lei. Cererea de oferta se onoreaza doar dupa confirmarea acestei plati dar in cazul in care oferta este acceptata, aceasta suma se va scadea din suma totala de plata. Doar in anumite situatii, regula nu se aplica si ONG-urilor, fundatiilor etc. interesate de promovarea proiectelor realizate din fonduri nerambursabile.

Sunt acceptate doar fisiere mp3,wav,doc,pdf,txt,docx.
Asigurati-va ca fisierul ce urmeaza sa fie incarcat nu este mai mare de 20mb.
Va rugam sa ne comunicati ce doriti sa contina si cum sa fie spotul dvs. Orice detaliu este important pentru noi. In cazul in care aveti deja textul (scriptul) spotului il puteti incarca mai jos sau il puteti scrie in campul de mai sus. Puteti adauga si cateva indicatii de regie daca credeti ca sunt necesare. Daca nu aveti nici o idee in acest moment, nu este o problema, scrieti CONTACTATI-MA si va vom contacta pentru a stabili impreuna forma si continutul spotului dvs.

Sunt acceptate doar fisiere mp3,wav,doc,pdf,txt,docx.
Asigurati-va ca fisierul ce urmeaza sa fie incarcat nu este mai mare de 20mb.