PUBLICITATE RADIO

Va oferim servicii de publicitate radio: productie spoturi audio dar si difuzare spoturi la principalele posturi de radio din Romania - radiouri cu acoperire nationala dar care pot asigura difuzarea unei campanii de publicitate atat la nivel national cat si zonal sau doar local prin studiourile teritoriale aflate in zona lor de acoperire.
PUBLICITATE RADIO ▶ PREZENTARE VIDEO

De ce recomandam campanii de publicitate radio la:

publicitate radio Radio ZU
Kiss FM
Magic FM
Europa FM
Radio Romania Actualitati
Pro FM
DIGI FM
Virgin Radio
National FM

Pentru ca ne dorim ca dvs. sa aveti un raspuns foarte bun din piata dupa incheierea unei campanii de publicitate sustinuta prin difuzarea de spoturi radio. Radiourile de mai sus ne-au demonstrat ca au toate atuurile necesare atingerii acestui obiectiv:

publicitate radio Zone acoperite - marile retele de radio acopera intre 50% si 99% din teritoriul Romaniei, asadar mesajul publicitar transmis poate ajunge doar in unul din orasele/judetele acoperite, sau pe o arie ceva mai mare aceasta insemnand cateva judete, pana la nivelul intregii tari, atat in zonele urbane cat si rurale, totul in functie de publicul tinta urmarit de dvs.
publicitate radio Stabilitatea si continua ascensiune - spre deosebire de posturile mici, locale de radio, unde din pacate, in multe cazuri nu se mai investeste fapt ce duce la o plafonare sau mai rau la inchiderea radioului, in cazul marilor retele exista o continua perfectionare a dinamicii de programe pentru ca se duce o continua lupta pentru obtinerea unui loc cat mai bun in graficele de audienta.
publicitate radio Programe de calitate si un public tinta bine definit - continua perfectionare a calitatii programelor transmise asigurand acestor radiouri, asa cum spuneam, o audienta constant buna si foarte buna. Iar target-ul precis ajutandu-ne pe noi sa orientam reclamele dvs. exact catre esantionul de piata vizat de acestea. Iata doar doua exemple: promovam un produs sau serviciu ce se adreseaza persoanelor cu varste pana in 30 de ani? Perfect, unul din posturile ideale pentru publicitatea acestui produs sau serviciu este RADIO ZU care are programe orientate cu precadere catre acest public tinta. Avem o campanie de publicitate radio destinata persoanelor cu varsta intre 35 si 49 de ani? Nici o problema, exista MAGIC FM dar si alte radiouri care au exact acest public tinta.

Desigur, la solicitarea dvs. va putem oferi derularea de campanii de publicitate radio la oricare post FM sau AM din Romania.
SOLICITA O OFERTA DE PUBLICITATE RADIO

OFERIM SERVICII DE PUBLICITATE INCA DIN 1995

Acasa Contact
Doua decenii de experienta
1995
2024

PUBLICITATE RADIO

sau OFERTA DE SERVICII Productie spoturi audio Difuzare spoturi radio Productie spoturi video Difuzare spoturi TV Despre noi Promotii in curs Contact
Facebook YouTube Twitter Linkedin Pinterest
Toate drepturile privind continutul acestui site apartin ROSTCLUB SRL - domeniu de activitate: realizare si difuzare spoturi publicitare radio si TV; constructie si gazduire site-uri web; publicitate online. Copierea sau reproducerea continutului prezentat pe rostclub.ro este strict interzisa pedepsindu-se conform legilor civile si penale.