Fiecare LIKE inseamna un client multumit.

PROMOTII ROSTCLUB

Va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu promotiile oferite de ROSTCLUB clientilor sai. Mai jos va prezentam promotiile in curs:

Reduceri de pana la 100% pentru fiecare al saselea spot audio comandat!

pret spot radio
 • Fiecare al saselea spot audio, comandat de acelasi client, in aceeasi luna, este produs *GRATUIT!
 • Pentru fiecare al saselea spot audio, comandat de acelasi client, in decursul a 6 luni, se aplica un *discount de 50%.
 • *Costul estimat pentru spotul cu numarul 6 sa nu fie mai mare decat costul mediu al celorlalte 5.
  *Promotie valabila pe toata durata contractelor incheiate pana la sfarsitul anului 2019.
  *Cele doua variante nu pot fi cumulate.

  Reduceri de pana la 100% din costul de productie al spoturilor audio si video

  spot gratis Costul de productie al unui spot audio sau video poate fi mai mic cu cat suma investita de dvs. in difuzarea spotului este mai mare. Reducerile se aplica in cazul campaniilor ce au un buget de minim 15.000 de euro. Cu cat costul campaniei de difuzare la radio sau TV este mai mare, cu atat costul de productie este mai mic, putand fi chiar zero!

  Promotia este valabila doar pentru comenzile efectuate si achitate in luna .

  HOSTING GRATIS

  oferta hosting gratis Pentru orice tip de site web, comandat si achitat pana la sfarsitul lunii cu o valoare minima de 1500 Lei, ROSTCLUB va asigura GRATIS 12 luni de hosting + 10 adrese de email nume@numesite.

  DETALII TEHNICE:
  Spatiu de stocare date: intre 100 MB si 10.000 MB - fiecare site are la start un spatiu de stocare conform cu nevoile sale, in momentul in care site-ul necesita mai mult spatiu acesta creste pana in momentul in care atinge 10 GB.
  Restul resurselor sunt practic nelimitate, adica:
  Fiecare site poate avea un numar nelimitat de subdomenii, baze de date etc. Numarul acestora este crescut in functie de nevoile site-ului fara a necesita costuri din partea dvs.
  Banda consumata de traficul facut de vizitatori pe site este nelimitata.
  Fiecare site beneficiaza de interfata proprie de cPanel si webmail.
  Suportul tehnic este asigurat zilnic intre orele 10:00-22:00.
  Serverele noastre sunt in Romania - Bucuresti. datacenter iNES citeste tot

  Iata cateva date despre reteaua si datacenterul iNES

  Reteaua iNES de fibra optica este proiectata intr-o structura inelara redundanta, ceea ce inseamna ca punctele cheie si mini POPurile (Point of Presence) sunt legate pe cel putin 2 trasee diferite de fibra optica. Continuitatea serviciului este asigurata chiar in cazul unor taieri de cabluri de fibra optica si doar legaturile capilare catre unii clienti ar putea fi afectate.

  iNES este participant si nod gazda pentru RoNIX - Romanian Network for Internet eXchange - gazduind acum alti 15 membri RoNIX.

  iNES ofera peering direct cu Google precum si cu Yahoo si Facebook.

  DATACENTER

  Oriunde a fost fizic posibil, elementele cheie au fost proiectate si executate astfel incat sa se asigure redundanta si sa se elimine punctele de eroare unice. Data center-ul ocupa 160mp in subsolul cladirii si inca 160mp la parter si este proiectat sa asigure perfect gazduirea echipamentelor IT. Ambele zone sint mentinute in conditii de ambianta constanta.

  Rezistenta seismica
  Subsolul cladirii are pereti de beton de 70cm grosime si stalpi ranforsati, proiectati sa reziste la seisme foarte puternice.

  Pardoseala tehnologica
  Incarcarea pardoselii: 600Kg/mp (in zona de la subsol este posibila incarcare si mai mare cu ranforsare speciala a pardoselii).
  Inaltimea pardoselii: 40cm.
  Inaltime utila a spatiului: 2.60m.
  Distributia curentului electric se face pe sub pardoseala in ambele sali, circuitele de date sunt sub pardoseala in sala din subsol, respectiv, prin jgheaburi de distributie deasupra dulapurilor in sala de la parter.

  Sistem antifoc pe baza de gaz FM200 este ne-toxic, permite interventia umana in timpul declansarii gazului si nu dauneaza echipamentelor. Exista sisteme de injectie gaz sub presiune din cate 2 recipiente presurizate, pentru zonele de sub, respectiv, deasupra pardoselii - nu este permisa existenta sistemelor de stingerea pe baza de lichide in data center. Pentru detectia din timp a problemelor se foloseste system Unilaser HSSD (High Sensitivity Smoke Detection) si senzori cu dubla detectie montati sub si deasupra pardoselii.

  Climatizare
  Ventilatia si racirea aerului se fac cu echipamente de fabricatie Emerson cu capacitate totala de 220kW, cu dubla redundanta. Aerul rece sub presiune este injectat sub pardoseala, podeaua este decupata in dreptul rackurilor, aerul rece este fortat in rackuri si dupa ce raceste echipamentele este evacuat prin tavanul rackurilor.

  Alimentare electrica
  Cladirea are propriul transformator 20KV/380V de putere 630 KVA alimentat din 2 surse de la compania de electricitate. De asemenea, iNES are propriul generator de rezerva pe baza de combustibil, 920KVA cu dubla conversie, fabricatie F.G. Wilson si 2 surse neintreruptibile (UPS) de cate 200KVA, General Electric Digital Energy SG Series.
  Pentru echipamentele SDH care functioneaza pe baza de 48V c.c. exista echipament de distributie fabricant Antrice.

  Securitate Paza cladirii este asigurata 24x7 de o firma privata de securitate.
  Accesul in data center se face pe baza biometrica (amprenta), toti vizitatorii sunt insotiti de personal iNES.
  10 camere video sunt amplasate in zonele cu echipamente iar 2 camere sunt montate pe exteriorul cladirii pentru monitorizare perimetrala.

  OFERIM SERVICII DE PUBLICITATE INCA DIN 1995

  Acasa Contact
  Doua decenii de experienta

  PUBLICITATE RADIO

  sau Productie spoturi audio Difuzare spoturi radio Productie spoturi video Difuzare spoturi TV Constructie site Pachet cu SITE GRATIS Social Marketing Advertoriale
  Facebook YouTube Google + Twitter Linkedin Pinterest
  Toate drepturile privind continutul acestui site apartin ROSTCLUB SRL - domeniu de activitate: realizare si difuzare spoturi publicitare radio si TV; constructie si gazduire site-uri web; publicitate online. Copierea sau reproducerea continutului prezentat pe rostclub.ro este strict interzisa pedepsindu-se conform legilor civile si penale.