Fiecare LIKE inseamna un client multumit.

CONSTRUCTIE SITE | Constructie site-uri + gazduire & promovare

realizare site Oferim servicii de CONSTRUCTIE SITE din anul 2000. Tot de atunci asiguram: hosting, promovare, intretinere pentru site-urile construite de noi.
Intreaga experienta acumulata din 2000 pana astazi, este acum la dispozitia dvs. intr-un pachet complet de servicii creat special pentru a putea fi ajustat perfect cerintelor oricarui client, oricat de exigent:

CONSTRUCTIE SITE - CONSULTANTA

Am decis sa ne axam exclusiv pe realizarea de site-uri de prezentare firma, produse sau servicii. Asadar, mai intai trebuie sa intelegem care este profilul firmei dvs. si cui se adreseaza produsele sau serviciile ce urmeaza a fi promovate pe site.
Mai apoi, va vom recomanda cele mai bune solutii web care sa corespunda nevoilor si asteptarilor dvs. - de la alegerea si cumpararea unui nume de domeniu, configurarea unui pachet de hosting (gazduire site), pana la forma grafica, structura si continutul site-ului dorit. Eventual si o strategie de promovare online pe care sa o aplicam dupa realizarea site-ului.

CONSTRUCTIE SITE - PRET

"Cat costa un site?" Este o intrebare pe care o auzim de mai multe ori pe zi. Va rugam sa retineti ca la ROSTCLUB site-urile nu se vand asemeni legumelor - la Kg, cu un pret prestabilit de tarabagiu. Noi tratam altfel clientii si proiectele lor. Practic, nu putem spune din prima clipa cat o sa coste site-ul dvs. pentru ca pretul este stabilit in functie de complexitatea lucrarii - nu vindem site-uri duplicat, gata facute, noi chiar construim un site de la zero oferind clientilor lucrari 100% originale, competitive, create astfel incat sa satisfaca si cele mai exigente solicitari. Preturile, incep de la 1500 Lei, includ hosting (gazduire site) si pot urca in functie de complexitatea site-ului dorit de dvs. In cazul in care insa din anumite motive doriti un site gata facut, ROSTCLUB vi-l ofera GRATUIT - pentru mai multe detalii accesati sectiunea SITE GRATIS.

CONSTRUCTIE SITE - REALIZARE SITE

Dupa parcurgerea celor doua etape de mai sus, asadar dupa ce am inteles exact ce fel de site aveti nevoie si v-am prezentat cele mai bune solutii ce ar putea fi aplicate pentru ca site-ul construit sa fie cu adevarat unul eficient, va vom prezenta oferta de pret / timp de executie. Daca oferta noastra este acceptata de dvs. vom incheia un contract astfel incat dvs. sa aveti garantia ca cele discutate se vor intampla intocmai. Apoi vom incepe constructia site-ului dvs. ROSTCLUB nu solicita plati in avans - dvs. aveti posibilitatea de a vedea in orice moment cum evolueaza realizarea site-ului comandat, achitandu-l abia la final, daca lucrarea realizata corespunde asteptarilor dvs.

CONSTRUCTIE SITE - SERVICII CONEXE

Toate site-urile construite de noi beneficiaza din start de optimizare SEO si inscriere pe Google, fara ca dvs. sa fiti nevoiti sa suportati costuri suplimentare pentru aceste servicii. In cazul in care aveti nevoie va putem asigura si administrarea - actualizarea site-ului, promovarea site-ului dar si hosting (gazduire site) + suport tehnic. Practic un pachet complet de servicii.

A sosit momentul ca afacerea sa va fie cat mai bine prezentata si reprezentata. Este timpul ca serviciile sau produsele dvs. sa fie cat mai bine cunoscute si recunoscute. Un site web reprezinta interfata dintre dvs. si clientii dvs. - o carte de vizita online care sa ilustreze pozitiv activitatea dvs., sa o promoveze si sa atraga in fiecare zi clienti noi. In cazul in care va doriti un astfel de site, comandati-l acum!

OFERIM SERVICII DE PUBLICITATE INCA DIN 1995

Acasa Contact
Doua decenii de experienta

PUBLICITATE RADIO

sau Productie spoturi audio Difuzare spoturi radio Productie spoturi video Difuzare spoturi TV Constructie site Pachet cu SITE GRATIS Social Marketing Advertoriale
Facebook YouTube Google + Twitter Linkedin Pinterest
Toate drepturile privind continutul acestui site apartin ROSTCLUB SRL - domeniu de activitate: realizare si difuzare spoturi publicitare radio si TV; constructie si gazduire site-uri web; publicitate online. Copierea sau reproducerea continutului prezentat pe rostclub.ro este strict interzisa pedepsindu-se conform legilor civile si penale.